Открытый каталог недвижимости.
Вы можете купить, арендовать,
сдать или продать свою недвижимоcть
без посредников! Напрямую!

 
Написать Нам
Введите этот защитный код

Москва:

+7 (925) 4112533

Побережье:

+359 878 626532
+359 878 370337 
+359 878 297375 

Центр:

+359 878 270750 

e-mail: info@ilgabg.com

Само 8 преработватели на срещата с руската фирма, която иска български консерви

02.04.2014

6 зеленчукопреработватели от областта и 2 от Стара Загора и Ямбол се срещнаха днес в Пловдив с мениджърите на руската фирма „Скарабей”, за да преговарят за съвместни бизнесотношения  в консервната промишленост. Контактът между двете страни бе осъществен със съдействието на Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци и депутата от Коалиция за България Захари Георгиев.
 
Московските управители Елена Пестрякова и Алексей Пестряков презентираха своята дейност, която осъществяват в различни региони на Русия. Нашите бизнесмени поканиха руските мениджъри да посетят производствените им бази, за да се запознаят с асортимента. От руска страна обясниха, че в механизма на обезпечение при бъдеща обща търговия като гаранти ще участват банките.
 
Според Захари Георгиев на руския пазар продължават да съществуват перспективи за износ на родната продукция. За това обаче е необходима подкрепата на държавата, подчерта Георгиев.
 
Представителите на „Скарабей” увериха, че са открили търговска ниша в загубените за нашите преработватели в последните години пазари на бившите съветски републики и посочиха, че разполагат с огромна складова база, включително и хладилни камери, в Москва. Намеренията им са при положителен резултат от търговските преговори у нас да бъде създадено ООД, което да партнира от българска страна в сделките.
 
 След седмица главният мениджър на руската фирма  пристига в България, за да посети производствените бази на фирмите, участвали в днешната среща.

Ссылка: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=338369

*Информация о Захари Георгиев: http://news.plovdiv24.bg/persons/283.html

жми рассказать друзьям
Комментарии:
К сожалению, пока нет ни одного комментария
Добавить комментарий:

Прогноз погоды

  Варна  

Валютный калькулятор

 

Аренда квартир

Заказывайте цыганский ансамбль на свадьбу только на сайте самого популярного фолк-коллектива "Ехали Цыгане".  Компания ИлгаБг - это только качественная недвижимость в Болгарии. Детский отдых в Болгарии - это отличная возможность для детей не только отдохнуть, но а также получить массу положительных эмоций от это замечательно страны!

 


© Copyright ilgabg.com
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru