Открытый каталог недвижимости.
Вы можете купить, арендовать,
сдать или продать свою недвижимоcть
без посредников! Напрямую!

 
Написать Нам
Введите этот защитный код

Москва:

+7 (925) 4112533

Побережье:

+359 878 626532
+359 878 370337 
+359 878 297375 

Центр:

+359 878 270750 

e-mail: info@ilgabg.com

Руски и български предприемачи договарят бизнес в Пловдив

28.06.2010

Среща на руски предприемачи с български производители от консервно-преработвателната индустрия организира народният представител Захари Георгиев на 14 март, събота, от 12. 00 часа в зала “Сезони” на “Голямата къща”. Целта е постигането на конкретни договорености за износ на българска продукция за пазарите на Руската федерация. Приблизително 50 фирми от сектора у нас са поканени чрез Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци. 
От руската фирма “Скарабей” се обърнаха за съдействие към Захари Георгиев с уверението, че са намерили търговска ниша в загубените през последните десетилетия пазари на бившия СССР. Компанията предлага да се стартират търговски преговори, а при положителен резултат намеренията са у нас да бъде сформирано Дружество с ограничена отговорност, което да партнира в сделките. В проекта е заложено за пласмента на българската стока на руския пазар да отговарят опитен мениджър – бивш дългогодишен търговски директор на най-голямата фабрика за производство на хайвер – „Европром”, като в екипа ще работят и бивши регионални мениджъри от същата фирма. Предвижда се българската стока да бъде пласирана в над 70 области от Русия, както и в Украйна, Беларус и др. страни от бившия СССР.
Подробности относно изградената търговска мрежа може видите на електронен адрес: http://www.cavi.ru Понастоящем фирмата от руска страна „Скарабей” ООД разполага със складова база в Междурегионалната база – Москва, в това число хладилни камери за съхранение на продукция при – 18градуса и до – 5 градуса. За контактите с българските партньори ще отговарят мениджърите Алексей Пестряков и Елена Пестрякова, които дългогодишно осъществяват търговия на едро, включително и импорт на руски хранителни стоки в България.

Ссылка: http://reporter.blog.bg/novini/2009/03/12/ruski-i-bylgarski-predpriemachi-dogovariat-biznes-v-plovdiv.303487

жми рассказать друзьям
Комментарии:
К сожалению, пока нет ни одного комментария
Добавить комментарий:

Прогноз погоды

  Варна  

Валютный калькулятор

 

Аренда квартир

Заказывайте цыганский ансамбль на свадьбу только на сайте самого популярного фолк-коллектива "Ехали Цыгане".  Компания ИлгаБг - это только качественная недвижимость в Болгарии. Детский отдых в Болгарии - это отличная возможность для детей не только отдохнуть, но а также получить массу положительных эмоций от это замечательно страны!

 


© Copyright ilgabg.com
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru